WAT BIEDEN WIJ

  • Goede planning
  • Uitvoering naar uw wensen
  • Het verwachte eindresultaat
Vitalie Interbouw realiseert uw wensen ongeacht de verbouwing aan uw woning. Wij voeren niets uit zonder nader overleg tijdens elke proces van de verbouwing en rapporteren dagelijks onze vooruitgang. Wij ondersteunen onze klanten stap voor stap door advies op maat te verstrekken over bouwmaterialen, verbouwmethodes en kostenposten.

Wij vinden het belangrijk dat het verbouwde gedeelte een aanvulling is op de stijl van uw woning en niets anders. Daarnaast vinden wij het doorslaggevend wanneer de klant deelneemt aan het ontwerp- en (ver)bouwproces. Dit leidt altijd tot een prettige samenwerking en een eerder te realiseren doelstelling.

  • Aanpassing aan renovatie project
  • Beheersende coördinatie
  • Onderhoud op maat

Elke renovatie project vergt een nieuwe aanpak, of het nu gaat om het opknappen van een trap, een bestaande badkamer betegelen of aanhelen van een bestaande houten vloer. Wij coördineren de projecten zodanig dat het gewenste eindresultaat bij het pand past en dat u en uw omgeving tijdens de uitvoering zo min mogelijk last van ons hebben.

Vitalie Interbouw werkt met duurzame materialen. Wij vinden het belangrijk dat de klant de garantie krijgt die hij verdient. Wij geven 5 jaar garantie op elke de door ons geleverde werkzaamheid met eigen materiaalkeuze. Dit betekent dat u minimaal 5 jaar van ons onderhoudsservice profiteert wanneer wij met onze eigen materiaal mogen werken.

  • Gratis consultatieafspraak
  • Transparante kosten
  • Aandacht en een efficiënte aanpak

Bovenal willen wij dat elk project als een gezellig en aangenaam proces wordt ervaren. Wij zijn meer dan een interieurbouw bedrijf. Onze missie is pas geslaagd wanneer zowel de klant als Vitalie Interbouw 100% tevreden zijn over het totaal eindresultaat.

Voor aanvang van elk project maken wij altijd een consultatieafspraak. Wij vinden het belangrijk om een helder en transparant beeld voor onze klanten te representeren. Tijdens de consultatie bespreken wij zowel het financiële als logistieke aspect van het project. Wij helpen u met het ontwerp door verschillende voorbeelden ter beschikking te stellen en met u mee te denken.

Huisplan met potlood en rolmaat
Bent u van plan uw woning op te knappen? Of bent u benieuwd naar hoe flexibel en betrouwbaar wij zijn? Stel ons op de proef en vraag hier vrijblijvend een gratis adviesgesprek aan.
VRAAG EEN GRATIS ADVIESGESPREK AAN

KLANTEN ERVARINGEN