OVER VITALIE CEBAN

Vitalie is de oprichter en beheerder van het bedrijf, met meer dan 10 jaar ervaring in de interieurbouw en werkt nauw samen met verschillende ondernemers op talloze locaties in Amsterdam en omstreken.

Hij is al op zijn 19de ondernemer op de klussenmarkt geworden. De eerste onderneming startte in 2008 en droeg de naam Vitalie Klussenbedrijf. Het bedrijf werd in 2011 opgeheven, omdat Vitalie Ceban aan zijn Bedrijfseconomische studie begon aan de Hogeschool van Amsterdam. Het doel van de studie was om meer bedrijfseconomische kennis op te bouwen. Dit ter ondersteuning van een nieuwe en innovatieve onderneming.

Een belangrijk aspect van de studie was Accounting. In zijn tweede jaar realiseerde Vitalie Ceban zich dat zijn hart bij ambachtswerk in interieurs bouwen lag en niet Accounting. Sindsdien is er hard gewerkt om deze betrouwbare  en innovatieve onderneming te creëren.

VITALIE DEELT

“Niettemin vind ik familie belangrijk. Mijn nestje bestaat uit mijn vriendin Jelena en mijn zoon Daniil. In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk met familie en vrienden door te brengen. Zij geloven in wat ik doe en steunen mij bij goed en slecht. Bij goed weer doen wij BBQ en bij slecht weer zitten wij allemaal aan tafel en bespreken de wereld.

In mijn persoonlijke vrije tijd onderzoek en pas ik nieuwe werktechnieken toe. Ik houd van hard werken en ontwikkel graag met de tijd mee. Daarnaast ben ik constant bezig om nieuwe investeringen te doen die bijdragen aan mijn werkgemak en -efficiëntie.”

Vitalie Ceban

Mijn werk is mijn leven. Het is wie ik ben en hoe ik leef.

VITALIE IN DE MEDIA

“Ik heb een interieurbouw bedrijf en verbouw graag monumentale woningen. De geschiedenis van het gebouw is daarbij heel belangrijk.” voor 180 amsterdammers: Persoonlijke levensverhaal

ABN AMRO “Het moment dat Vitalie besloot zzp’er te worden!” Youtube