Diensten

Contact

Verbouw- complete opdrachten

Een verbouwing vergt veel oriëntatie, voorbereiding en een goede planning. Ongeacht of u een nieuwe badkamer wilt, aanbouw of een nieuwe woonindeling of een complete verbouwing.

 • Met welke kosten moet u rekening houden en hoe maakt u de juiste keuzes?
 • Waar en hoeveel offertes moet u aanvragen?
 • Wat zijn de mogelijkheden?

Wij richten ons voornamelijk op een tal zaken die wij hebben leren kennen als de meest belangrijke:

 1. Begroting;
 2. Planning, duur van de verbouwing en oplevering;
 3. Uitvoering afgesproken ontwerp;
 4. Duurzaamheid, garantie en naleving

Vitalie Interbouw verzorgt totale verbouwingen en renovaties met veel aandacht voor detail en efficiëntie. Wij geven de klant altijd de ruimte om te kiezen zowel tussen het materiaal spectrum als de arbeidsmogelijkheden. Op deze manier beheerst u als klant altijd uw verbouwingsfinanciering, de ontwikkeling en de voortgang van uw project.

Wij geven de voorkeur om een compleet opdracht uit te voeren omdat wij onze aandacht 100% op ons huidige klant kunnen richten tijdens de uitvoering. Wij staan in dit geval altijd voor u klaar om het juiste keuzes te helpen maken. Wij helpen u om tussentijds te begroten tijdens de verbouwing zodat u zicht heeft op de uitgaven en het totaalbedrag. Aansluitend zorgen wij voor een constante communicatie zodat u op tijd op de hoogte bent van de verbouwing vooruitgang. U geniet van een volledige service als u een compleet opdracht aan ons uitbesteedt omdat wij tevens alleen maar voor uw beschikking staan.

Badkamer met turquoise keramische tegels en inbouw regendouche

Renovatie

Een aanzienlijk deel van ons werk bestaat uit renovaties. Dat houdt in:

 • Nieuwe binnenwanden plaatsen, met of zonder ramen;
 • Opnieuw tegelen op bestaande tegelwerk;
 • Vloeren leggen;
 • Opnieuw stukadoren;
 • Kozijnen en deuren plaatsen;
 • Inloopdouche realiseren;
 • Badkamers opfrissen;
 • Inloopkasten;
 • Kantoor- en woningindeling;
 • Oude keuken verwijderen, voorbereiden en plaatsen;
 • Trappen renoveren;
 • En een tal van andere werkzaamheden.

Dit soort werk is meestal minder ingrijpend omdat er geen voorontwerp nodig is en vaak met u als klant overlegd kan worden. Daarnaast weten de meeste klanten vaak wat ze willen en is het makkelijker voor ons om het werk uit te voeren en te faciliteren.

Om de doe-het-zelver een handje te helpen, hebben wij een modeste hoeveelheid informatie proberen te vergaren op onze oorspronkelijke Youtube kanaal. U kunt hier ook oriënteren hoe wij te werk gaan en over welke kennis wij beschikken. Houdt u rekening mee dat het huidig materiaal meer dan 5 jaar oud is en wij wijzer zijn geworden zowel op technisch gebied als in de uitvoering.

Raadpleging en begeleiding

Voor aanvang van elk project geven wij de voorkeur om alle informatie over de werkzaamheden te ontvangen voordat wij met u een afspraak inplannen. Dit kan variëren van een schets/ idee tot materialen en tekeningen van een architect die namens u het plan heeft ontwikkeld. Dit stelt ons in de gelegenheid om enig sinds voorbereid op de afspraak te komen. Als wij een inzicht kunnen krijgen in de door uw geplande begroting en werkzaamheden, kunnen we ons advies en begeleiding veel beter op uw persoonlijke wens aanpassen. Hoe meer informatie wij over uw project beschikken, hoe sneller en makkelijker wij het werk kunnen berekenen, de materialen benodigd voor de realisatie en de duur van het werk.

Eén van de meest uitdagende aspect van elk project is het logistieke deel. Voornamelijk als de plek van het project moeilijk bereikbaar is, bepaalde vergunningen vergt, geen parkeerplekken tot beschikking of op hoge verdiepingen is en geen lift aanwezig.

Het kan soms in uw voordeel zijn om het complete werk aan één bedrijf uit te besteden omdat zij dan de planning, faciliteren en organisatie in eigen handen hebben en beter kunnen schakelen tussen de werkzaamheden door. Op deze manier kunt u tijd en geld besparen dan wanneer u meerdere vakmensen van verschillende bedrijven inschakelt voor aparte werkzaamheden. Hierbij moet u rekening houden dat u veel dichter op de uitvoering moet zitten omdat u met meerdere partijen individuele afspraken heeft gemaakt.

Wij doen ons best om elk project bij de klant zo gezellig en aangenaam mogelijk te doen ervaren. In de werkelijkheid zal dat in zekere zin afwijken van onze wensen. Maar wij blijven positief en vertrouwen in ons vakmanschap. Onze referenties zijn zichtbaar op onze website, Google en Youtube. Voor voorbeelden en ervaring van onze klanten die meer passen op uw project, kunt u ons berichten via deze link.

Meer weten over de mogelijkheden?

We vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op.
Contact