OVER ONS

Vitalie Interbouw is al sinds 2008 actief in de woningbouw sector en heeft alle kennis in huis om woningen te verbouwen, te renoveren en te onderhouden. Voorheen Vitalie Klussenbedrijf en sinds 2014 gerebrand naar Vitalie Interbouw, met een sterke visie voor vakmanschap en behoud van kwaliteit en transparantie.

Wij zijn een interieurbouw bedrijf dat gericht is op het behalen van 100% tevredenheid van haar klanten. Gedurende de werkzaamheden communiceren wij constant met u als klant zodat u op de hoogte blijft van de voortgang van het project. Persoonlijke aandacht is bij ons een pré om uw project te doen realiseren op de manier die u wenst.

Wij werken uitsluitend met ervaren en gecertificeerde vakmensen die hetzelfde waarde hechten aan de klanten als Vitalie Interbouw. Daarmee garanderen wij de duurzaamheid van de door ons geleverde diensten. Neem contact met ons op en maak een kennismakingsafspraak.

Als aanvulling op de diensten die wij leveren, zijn wij actief op andere social media kanalen o.a. Instagram, Facebook en Youtube. Wij delen onze ervaring en deskundigheid door middel van filmpjes die wij op onze Youtube kanaal beschikbaaar stellen. Dit dient zowel als CV voor onze klanten als aanvullende informatie voor de kijker die op zoek is naar extra informatie of tips voor eigen verbouwingen.

ONS MISSIE

Wij streven er naar om een duurzame en integer partner te zijn. Dit doen wij door betrouwbaar en verfijnd ambachtswerk op maat te bieden vooral aan particuliere maar ook aan zakelijke klanten. Wij willen een ondernemingssfeer creëren waar wij al onze inspanningen richten op het behouden van een aangename klantenrelatie.
Vitalie Ceban

Vitalie Ceban

Vitalie Ceban is de oprichter en beheerder van het bedrijf, met meer dan 10 jaar ervaring in de interieurbouw en werkt nauw samen met verschillende ondernemers op talloze locaties in Amsterdam en omstreken.

Lees meer over Vitalie