Over ons

Contact

Hi! Welkom bij Vitalie Interbouw!

Vitalie Interbouw is al sinds 2008 actief in de woningbouw sector en heeft alle kennis in huis om woningen te verbouwen, te renoveren en te onderhouden. Voorheen Vitalie Klussenbedrijf en sinds 2014 hervormd naar Vitalie Interbouw, met een sterke visie voor vakmanschap en behoud van kwaliteit en transparantie.

 

Wie zijn wij!

Wij zijn een interieurbouwbedrijf, met meer aanleg voor complete projecten, begeleiden van de klant en ondersteuning op maat. De ervaring en nacalculaties plaatst ons in de aannemers vak waarbij wij de klant grotendeels van alles faciliteren. Dit geldt zowel voor onze particulieren als zakelijke klanten.

Als aanvulling op de diensten die wij leveren, zijn wij actief op andere sociaal mediakanalen o.a. Instagram, Facebook en Youtube. Wij delen onze ervaring en deskundigheid door middel van filmpjes die wij op onze Youtube kanaal beschikbaar stellen. Dit dient zowel als CV voor onze klanten als aanvullende informatie voor de kijker die op zoek is naar extra informatie of tips voor eigen verbouwingen.

 

Uitvoering

Wij proberen altijd op tijd en zullen zorgen dat ons werk wordt aangepast aan uw omstandigheden zodat u uw agenda niet hoeft te wijzigen. Gedurende werkzaamheden communiceren wij constant met onze klanten om ze op de hoogte te houden van de voortgang van het project.

Wij zijn een klein team voorlopig en kunnen niet altijd de grote werkdruk aan. Grotendeels van ons werk bestaat uit projecten op maat met veel aandacht voor details waardoor soms de projecten iets langer in beslag nemen om af te ronden. En wij richten ons graag meer op maatwerk en kwaliteitswerk dan op uitbreiding van de onderneming.

Wij werken met ervaren en gecertificeerde vakmensen die hetzelfde waarde hechten aan de klanten als Vitalie Interbouw. Daarmee garanderen wij de duurzaamheid van de door ons geleverde diensten.

Twijfelt u na het bezoeken van onze pagina of wij een betrouwbare onderneming zijn? Neem contact met ons op en maak een kennismakingsafspraak. U bent ook van harte welkom om naar onze overige social media platformen te navigeren. De links hiervan vindt u rechts op deze pagina.

 

Missie

Vitalie Interbouw is opgericht met een social mediaomgeving om het werk en de werkwijze beschikbaar te maken voor eigen omgeving en vakgebieden. Voor onze klanten proberen wij een ondernemingssfeer te creëren waar wij al onze inspanningen richten op het behouden van een aangename klantenrelatie.

Daarnaast willen wij alle tips en tricks die wij uit eigen ervaring leren, vooral delen met de startende vakman in de bouwsector zodat de volgende lijnen van vakmensen niet ver hoeven te zoeken voor hulp als ze de oplossingen niet kunnen vinden. Wij vinden dat iedereen recht moet hebben op vrije onderwijs met degelijk en nuttig inhoud.

Vitalie Ceban

Vitalie Ceban is de oprichter en beheerder van het bedrijf, met meer dan 10 jaar ervaring in de interieurbouw en werkt nauw samen met verschillende ondernemers op talloze locaties in Amsterdam en omstreken.

Meer weten over de mogelijkheden?

We vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op.
Contact