Over Vitalie

Contact

Over Vitalie

Vitalie Ceban is de oprichter van Vitalie Interbouw, met meer dan 14 jaar ervaring in de interieurbouw en afbouw met verschillende ondernemers op talloze locaties voornamelijk in Amsterdam en omstreken, maar ook in het hele land.

Vitalie Ceban is al op zijn 19de ondernemer op de klussenmarkt geworden. De eerste onderneming was opgericht in 2008 en droeg de naam Vitalie Klussenbedrijf. Het bedrijf werd in 2011 opgeheven, nadat Vitalie Ceban aan zijn Bedrijfseconomische studie startte aan de Hogeschool van Amsterdam. Het doel van de studie was om meer bedrijfseconomische kennis op te bouwen. Dit zou dienen ter verbetering in beheersing van een nieuwe en innovatievere onderneming.

Het grootste aspect van de studie was Accounting. In zijn tweede jaar realiseerde Vitalie Ceban zich dat zijn hart bij ambachtswerk in interieurs bouwen lag en niet Accounting. Sindsdien is er hard aan gewerkt om deze betrouwbare en bevorderlijke onderneming te creëren.

Vitalie deelt

“In mijn persoonlijke vrije tijd onderzoek en pas ik nieuwe werktechnieken toe. Ik houd van hard werken en ontwikkel graag met de tijd mee. Daarnaast ben ik constant bezig om nieuwe investeringen te doen die bijdragen aan mijn werkgemak en -efficiëntie. Als ik fysiek niet werk, dan ben ik nieuw materiaal aan het maken voor op de social media platforms, voer ik persoonlijk controle op eigen administratie en houd ik mij met lopende zaken bezig. Mijn werk is echt mijn leven en ik leef om iets achter te laten.”

“Ik zet mij enorm veel in om klanten altijd zoveel mogelijk te helpen en te bemiddelen in alles wat ik kan. Dit kan soms overweldigend zijn waardoor ik proportioneel weinig tijd overhoud per klant.”

Vitalie in de media

“Ik heb een interieurbouw bedrijf en verbouw graag monumentale woningen. De geschiedenis van het gebouw is daarbij heel belangrijk.” voor 180 amsterdammers: Persoonlijke levensverhaal
ABN AMRO “Het moment dat Vitalie besloot zzp’er te worden!” Youtube
Vitalie Ceban
{

Mijn werk is mijn leven. Het is wie ik ben en hoe ik leef.

Meer weten over de mogelijkheden?

We vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op.
Contact